Csónaképítő logo

“ Hagyományos formák a legújabb technológiákkal,
személyre szabva. ”

Tisztelem a vizet, szeretek az adott vízhez illő, alkalmas járművet használni, hobbim a horgászat. Fontosnak tartom, hogy egy vízi járműnél a szakmaiság a szép megjelenéssel is társuljon. Fiatal korom óta ladiktól a tengerjáró vitorlásig sok féle vízi járművet volt módom kipróbálni, irányítani.

Mivel mérnök ember vagyok, minden járművem igen sok átalakításon ment keresztül, keresve a jobb használhatóságot, az adott vízre, célra, ideális alkalmasságot. Hatékonyság és elegancia, ötvözve a prémium minőséggel, ez a célkitűzésem a fejlesztéseknél.

Mindig érdekelt, hogy egy folyórészen, tavon miért alakulnak ki különböző csónak, hajótestformák, ezek mitől ideálisak az adott vízen. 2010-ig csak hobbi szinten tudtam foglalkozni ezekkel a kérdésekkel.

2010-ben nyugdíjra készülve alakítottam meg a Csónak Építő Nonprofit Kft-t. Megnőtt szabadidőm lehetőséget ad rá, hogy foglalkozzak ezekkel az érdekes kérdésekkel és gyakorlatban is megvalósítsam, a megfelelő vízre, egy adott tevékenységre ideálisnak nevezhető csónakot