e.BALIN Túra

Bemutatás


Az e.BALIN Túra egy Balatonra tervezett kishajó. Nemzetközileg is elismert újzélandi tervező, Craig Loomes öntötte formába, csiszolta finomra az elképzeléseinket, számolta ki ideálisra a balatoni viszonyokra a hajótestet, a legmodernebb áramlástani szoftverekkel.
A közös munka eredményeként, egy korszerű, páratlanul jó paraméterekkel rendelkező kishajó született, mely nem csak szép, hanem a kor kihívásainak is mindenben megfelel.
A kihajó kézzel készül, egyedi gyártásban, kézműves gondossággal! Kis merülése miatt akár a déli part 20-30cm-es vizei is bejárhatók vele.
Egy partmenti nyaraló nélkülözhetetlen kelléke!
Hét vízmentes rekesz lett kialakítva. A rekeszeket beépített csövek kötik össze. Ezekbe a rekeszekbe a kötelező felszerelésen túl a hosszabb kirándulásokhoz szükséges minden „fontos” dolog is elfér. Orr rekesz: ide kerülhet a horgony, a kötelek az esőruhák
Fedelét lehajtva, kényelmes ülést ad, kedvenc helye a gyerekeknek:
Az első ülés köré rozsdamentes acélból orrkorlát rendelhető: Hátsó ülések alatt lévő négy rekesz: könnyen megközelíthető, könnyen tudunk ki-be rámolni belőlük. Ide kerülhetnek a mentőmellények, ruházat, élelmiszerek, italok, mindaz, amit a kirándulás alatt könnyen el szeretnénk érni. A hátsó ülésekhez rozsdamentes korlát is rendelhető, ami egyben háttámaszként is funkcionál. Az ülésekre rendelhető kárpit, nemcsak az ülést teszi kellemesebbé, a nyári melegben az italokat is védi a melegtől: A vezető ülés alá, egy nagy rekeszt építettünk. Ebbe a rekeszbe kerülhetnek az akkumulátorok és minden, ami nehéz. Így a nehezebb tárgyak hajó súlypontját terhelik. A vezető ülésre rendelhető kárpit és háttámla is: A háttámla több pozícióban is rögzíthető. Vezetéskor a felső kép szerint, rekesz kinyitásakor előre, vagy hátra döntve: Horgonyozva beszélgetéskor a hátsó ülések felé fordulva:
Hetedik rekesz a kormányállásba került: innen érhetők e a kormányállásra kerülő szerelvények, ide kerülhetnek a kisebb szerszámok és a kapitány személyes dolgai: A kormányálláson rozsdamentes kapaszkodó található: Csapadékvíz szabad lefolyását a deckről, egy elzárható nyílás biztosítja: A biztonságos kikötést segíti az orrban lévő bika és a fartükrön lévő rozsdamentes acél kikötőszemek: Az oldalkoccanásoknál a sérülésektől erős dörzsszalag védi a kishajót: A 360 fokos navigációs fényt a korlátra rögzíthető LED lámpa biztosítja: Fartükörre szerelt felhajtható vízbeszálló létra egyszerű ki-be szállást biztosít a hajóba:
Bimini: A kormányálláson a motor távvezérlő mellé kerülhet a GPS-es halradar monitora: Epropulsion SPIRIT 1.0LR motorjával megfelelő időjárás, beállítás mellett 10km/h körüli sebességre is alkalmas. Kisebb sebességnél, ideális időjárás mellett, akár 50km is megtehető egy töltéssel.
Műszaki adatok


Hajótest hossza: 4,31m

Vízvonal hossza: 4,13m

Teljes szélessége: 1,56m

Oldalmagasság középen: 0,63m

Merülés üresen: 0,15m

Merülés max. terheléssel: 0,25m

Üres felszerelt hajó tömege: 0,28t

Vízkiszorítása max.: 0,64t

Max teljesítmény: 4kW

Szállítható személyek száma: 4 fő

Ajánlott motor: Epropulsion SPIRIT 1.0RL

Egyéb felszerelés, mentőeszköz Hajózási Szabályzatnak megfelelően.
Alapfelszereltség


Kikötőszem 2db, Kikötőbika 3db, Csapadékvíz kifolyó, Zárható vízmentes rekesz 6db,

Zárható vízmentes ülőrekesz, Kormányállás testhez illesztve, Kormány kormányművel bowdennel, Kormányálláson rozsdamentes kapaszkodó, Villa-Bimini tartó, Motorfogadó pár, Teljes kerületen műanyag dörzsléc, Minden fém elem rozsdamentes.
Tesztek


Az árak tájékoztató jellegűek, függenek a mindenkori EUR-HUF árfolyamtól.

Előzetes telefonos egyeztetés után, minden nap 10-14 óráig, hétvégén is!

Hírek, Akciók, Újdonságok

©2019 Csónaképítő Kft. Minden jog fentartva.

logo.jpg